måndag 28 mars 2011

Måndag 28/3 - Sen kväll

Långhelgens sista timmar ligger framför mig, efter dem tornar återkomsten till arbetet upp sig likt Kaknästornet i horisonten.

Har haft en trevlig helg. Kalas i Hässleholm som sträckte sig långt in på natten/morgonen. Sångtextspelet. Kebabrulle på ett litet hak mittemot Hässleholms station. Rörig, men trevlig hemresa. Det är på något sätt väldigt Skånetrafiken att följa upp ett planerat avbrott i trafiken med ett oplanerat (Banarbete vid Sösdala station gjorde att tågtrafiken Höör - Hässleholm ersattes av buss lördag morgon till söndag runt halv två. En banarbetsvagn som gått sönder stoppade trafiken resten av söndagskvällen.). Tack till alla inblandade (i kalaset, inte i avbrottet i tågtrafiken).

Såg om "The Big Sleep" igår kväll. Vad kan jag säga, Hollywood at it's finest. Samspelet mellan Lauren Bacall och Bogie är onekligen något extra. De klippte in extra scener med de två efter att Bacalls insats i "Confidential Agent" fått mindre positiva recensioner. Bacall riskerade att hennes karriär skulle tagit slut i förtid om inte "The Big Sleep" fick bättre vitsord. När jag ser om den nu undrar jag om de någonsin hade någonting att oroa sig för. Bacall är fantastisk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar